fbpx

cursus op locatie

Cursus op locatie

Een cursus op locatie houdt in dat een standaardcursus wordt aangepast aan de behoefte van de praktijkmanager. Hierdoor krijgt een praktijkmanager een volwaardige cursus aangeboden in zijn eigen setting. Bovendien vergroot dit de toepasbaarheid van de cursus aanzienlijk!

Deze cursussen worden op locatie verzorgd.

 

Cursus personeelsmanagement binnen de mondzorg

In deze cursus wordt de theorie over personeelsmanagement tegenover de realiteit waar de tandheelkundige praktijkhouder mee te maken heeft geplaatst.

Na het volgen van deze cursus bent u bijvoorbeeld in staat om uw medewerkers verantwoordelijk te houden voor hun gedrag en hun handelen.

U leert onder andere hoe u een ‘niet-functionerende’ medewerker kan laten deelnemen aan een functioneringstraject. Het functioneringstraject kan als basis voor een ontslagdossier worden gebruikt indien de medewerker niet naar verwachting functioneert.

Heeft u een vraag over deze cursus of wilt u een offerte aanvragen?
Vul het formulier hieronder in!

[supsystic-form id=17]

Cursus marketing binnen de mondzorg

Praktijkhouders kunnen ervoor kiezen om nieuwe patiënten te werven door bijvoorbeeld flyers en folders te verspreiden.

Deze promotiemiddelen zijn slechts effectief als ze deel uitmaken van een uitgebreidere strategie. Een strategie is bepalend voor de mate waarin uw praktijk zich kan onderscheiden van andere praktijken in uw regio. De promotiemiddelen dienen bijvoorbeeld afgestemd te zijn op de doelgroep van de praktijk. Daarnaast dienen ze dezelfde uitstraling als de praktijk te hebben.

In deze cursus leert u daarom een integraal marketingplan op te stellen waarbij er rekening wordt gehouden met de strategie van uw praktijk.

Bovendien krijgt u tools aangereikt waarmee u uw strategie kunt aanscherpen. Hiermee kunt u op een effectieve, maar respectabele manier met overige praktijkhouders concurreren!

Heeft u een vraag over deze cursus of wilt u een offerte aanvragen?
Vul het formulier hieronder in!

[supsystic-form id=16]