fbpx

Wat is een interim-praktijkmanager ?

Een interim-praktijkmanager is een praktijkmanager die tijdelijk wordt aangesteld. Er zijn grofweg twee scenario’s waarin ik als interim-praktijkmanager word aangesteld. Het eerste scenario is redelijk eenvoudig en het tweede scenario is relatief complex.

Zwangerschapswaarneming

Een voorbeeld van een simpel scenario is als jouw praktijkmanager bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof gaat en je haar tijdelijk wilt vervangen. In dat geval kan het verstandig zijn om een waarnemend praktijkmanager aan te stellen indien haar taken niet overgenomen kunnen worden tijdens haar afwezigheid. Zo’n waarnemend praktijkmanager is een interim-praktijkmanager.

Gebrek aan samenwerking

 Een voorbeeld van een complex scenario is als een praktijk niet ‘lekker loopt’ vanwege bijvoorbeeld een gebrek aan samenwerking. In zo’n geval kan je ook een interim-praktijkmanager aanstellen om daar verandering in te brengen. Daarbij is het wel belangrijk dat je een interim-praktijkmanager aanstelt die daar ervaring mee heeft.

Mijn ervaring

Ik heb ervaring met het oplossen van problemen op het gebied van medewerkers, marketing en financieel management. Dus als de sfeer in een praktijk slecht is, dan kan ik er bijna altijd iets aan doen. Maar ook als er nieuwe patiënten geworven moeten worden of als het financieel resultaat van een praktijk verhoogd moet worden, kan ik waarde toevoegen.

Kan ik iets voor jou betekenen?

Als je wilt weten of ik iets voor jou kan betekenen, geef mij dan een belletje of vul het onderstaand formulier in.

12 + 6 =