fbpx

Iquals & Events

Ik verzorg lezingen en workshops tijdens Iqual-bijeenkomsten en events. Op deze pagina kunt u een lezing of een workshop aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen.

Onderwerpen van de lezingen en workshops

In het boek “Het DNA van een tandartspraktijk” komen de belangrijkste onderdelen van de bedrijfsvoering van een tandartspraktijk aan bod. Dit boek vormt de leidraad voor de onderwerpen van de workshops en lezingen. De onderwerpen zijn:

  • Marketing & Strategie binnen de mondzorg;
  • Financieel Management binnen de mondzorg;
  • Personeelsmanagement  binnen de mondzorg.

Kenmerken van de lezingen en workshops

Lezingen en workshops horen niet alleen informatief, maar ook leuk te zijn. Hieronder treft u een aantal kenmerken van mijn workshops en lezingen aan.

Uitstekend gepresenteerd

Voor mij is een workshop of lezing pas geslaagd als ik in staat ben geweest om alle deelnemers handvatten te geven waarmee zij zelf in hun eigen praktijk verder kunnen. Om dit te bereiken maak ik gebruik van de meest moderne presentatietechnieken en de meest interessante werkvormen. Bovendien voorzie ik de deelnemers ook van readers, worksheets en hand-outs.

Inhoudelijk beoordeeld

Op het eind van iedere workshop of lezing worden de deelnemers gevraagd om een beoordelingsformulier in te vullen. Op het beoordelingsformulier kunnen de deelnemers niet alleen een score toekennen, maar ook feedback geven. Aan de hand van de feedback worden de workshops en lezingen voortdurend bijgesteld. Dit zorgt voor een continue verbetering van zowel de inhoud als de vorm van de workshops en lezingen.

In tijdsduur aan te passen

De tijdsduur van mijn lezingen en workshops is door u van tevoren vast te stellen. Dit is mogelijk doordat de onderwerpen van de workshops en lezingen hier geschikt voor zijn. De praktijk heeft uitgewezen dat de ideale tijdsduur van een workshop tijdens een Iqual 60 á 75 minuten is.

Workshop of lezing aanvragen

U kunt een lezing of een workshop aanvragen door het onderstaand formulier in te vullen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, zal ik binnen 24 uur op uw verzoek reageren!

7 + 2 =