fbpx

Werkwijze

Werkwijze

Het verhogen van de winst, terwijl de kosten stijgen, is één van de uitdagingen van een praktijkmanager in een tandartspraktijk. Door uw bedrijfsvoering door te lichten krijgt u direct een duidelijk beeld van hoeveel winst er op de gebieden tijd, geld en efficiëntie te behalen valt.

Het doorlichten van uw bedrijfsvoering is zeer eenvoudig en geheel kosteloos.
Het enige wat u hoeft te doen is u in te schrijven voor een Quick Scan.
Vervolgens doorlopen wij samen met u de onderstaande drie fasen.
Daarna is niet alleen uw bedrijfsvoering doorgelicht, maar ook geoptimaliseerd!

Fase 1: Afspraak inplannen
Als u het onderstaande formulier invult nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het inplannen van een afspraak bij u in de praktijk. De afspraak duurt ca. 30 minuten waardoor deze tijdens de lunchpauze of eventueel na werktijd plaats kan vinden. Hierdoor hoeft u geen kostbare “patiëntentijd” vrij te plannen.

Fase 2: Gratis Quick Scan
Tijdens de afspraak voeren wij samen met u een gratis Quick Scan uit waarbij wij vaststellen hoeveel tijd en kosten u kunt besparen. Nadat de Quick Scan is uitgevoerd krijgt u van ons de resultaten gepresenteerd. De resultaten hebben betrekking op:

–  Kostenbesparing
–  Tijdbesparing
–  Omzetverhoging
–  HRM- optimalisatie (optioneel)

Fase 3: Vervolgtraject
Als u ervoor kiest om een vervolgtraject met ons in te gaan stellen wij een overeenkomst op waarin wij garanderen dat wij de resultaten uit de Quick Scan behalen.
Met andere woorden: no-cure no-pay!

[spacer height=”20px”]