fbpx

Wie ben ik?

Mijn naam is Roberto Lamsberg en ik ben geboren op 14 december 1981. Ik ben mijn carrière in de gezondheidszorg als fysiotherapeut begonnen. Nadat ik als fysiotherapeut was afgestudeerd, wist ik eigenlijk al direct dat ik iets anders wilde.

Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om mij verder te ontwikkelen op het gebied van management.

Welke managementervaring heb ik?

Ik heb in 2007 ervoor gekozen om mijn eerste managementopleiding te volgen. Ná mijn managementopleiding, kon ik in de thuiszorg aan de slag als operationeel manager. Daarna heb ik in de verpleeghuiszorg en mondzorg als manager gewerkt.

Hoezo de mondzorg?

In 2013 kreeg ik de kans om mijn eerste mondzorgpraktijk te managen. Het was mijn doel om die betreffende praktijk zelfsturend te maken. Nádat dit gebeurd was, heb ik ervoor gekozen om als zelfstandige binnen de mondzorg verder te gaan.

De manier waarop ik manage

De manier waarop ik een praktijk bekijk, is vanuit het perspectief van een thuiszorg-manager. Een manager in de thuiszorg is gewend om vanuit schaarste te denken in plaats van overvloed.

Het resultaat daarvan, is dat ik met zeer weinig middelen aanzienlijke resultaten weet te behalen.

Wat ik vooral doe

De laatste paar jaren word ik vooral ingehuurd als interim-praktijkmanager en als spreker tijdens Iquals en events. De reden hiervoor is dat ik goed ben ik het oplossen van problemen op het gebied van: personeelsmanagement, financieel management en efficiëntie.

Wanneer ik als spreker word ingehuurd, deel ik mijn kennis over hoe ik problemen oplos en hoe ik tegen praktijkmanagement in het algemeen aankijk.

Opleidingen

Ná mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik nog drie opleidingen gevolgd, namelijk:

  • management in de zorg;
  • post-HBO opleiding tot coach;
  • Master of Business Administration (MBA).

Als jij vragen aan mij hebt, of benieuwd bent naar hoe ik over een bepaald onderwerp denk, neem dan gerust contact met mij op via de onderstaande gegevens.

DCManagement

+31 20 7580688
info@dcmanagement.nl
kvk: 56320418
BTW: NL203772751B02
IBAN: NL14 RABO 0304 2490 33
BIC: RABONL2U