fbpx

praktijk-
handboek

Weet iedereen in uw praktijk wat er van hem of haar verwacht wordt? Hoe zorgt u ervoor dat een nieuwe medewerker precies weet hoe alle processen in de praktijk verlopen? Het antwoord is simpel: door met een praktijkhandboek te werken! Bekijk de video op deze pagina om te bepalen of het iets voor uw praktijk is!

praktijkhandboek op maat

Wat is een praktijk-handboek?

Een praktijkhandboek is een document waarin alle processen van de praktijk beschreven zijn. Met een dergelijk handboek weten uw medewerkers precies wat er van hen verwacht wordt.

Met een praktijkhandboek creëert u snel duidelijkheid binnen de praktijk!

Waarom door mij laten opstellen?

Tijdens mijn werk als interim-praktijkmanager, heb ik talloze praktijkhandboeken opgesteld en geïmplementeerd. Daardoor weet ik wat wél en wat niet werkbaar is in een praktijk.

Tijdens het opstellen van het praktijkhandboek begeleid ik u vanuit mijn managementervaring en mijn managementkennis als interim-manager. Daardoor bent u ervan verzekerd dat uw praktijkhandboek gebaseerd zal zijn op werkbare, maar ook zeer efficiënte werkprocessen.

Wat levert een praktijkhandboek u op?

Als u een op maat gemaakt praktijkhandboek heeft laten samenstellen, weten uw medewerkers precies wat er van hen verwacht wordt en hoe zij bepaalde handelingen in de praktijk moeten uitvoeren.

Zij zullen bijvoorbeeld nooit meer de vraag hebben hoe zij zich ziek moeten melden. Er zal met een praktijkhandboek geen onduidelijkheid bestaan over hoe zij moeten handelen.

Is een praktijkhandboek universeel?

U kunt ervoor kiezen om een universeel praktijkhandboek te gebruiken, maar dat zal alleen maar leiden tot frustratie in de praktijk.

Een praktijkhandboek werkt namelijk alleen als het op maat gemaakt is. Daarbij is het ook nodig om het handboek samen te stellen met iemand die ervaring heeft met het optimaliseren van de bedrijfsvoering van een mondzorgpraktijk.

hoe gaat het in z’n werk?

Als u een op maat gemaakt praktijkhandboek voor uw praktijk wilt laten opstellen, kunt u het formulier onderaan deze pagina invullen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op waarna ik op korte termijn samen met u een begin kan maken met het opstellen van het handboek.

Ik kom dan een aantal dagen bij u in de praktijk om samen met u het handboek op te stellen.

U kunt ook contact met mij opnemen door mij te bellen of mij een Whatsapp bericht te sturen via: 06-45642136.

Vul dit formulier in voor een praktijkhandboek op maat!